• Sűrű tejfehér folyás mitől lehet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Egy éve használok Nuvaring hüvelygyűrűt, problémamentesen. Egy pár napja észleltem, hogy tusolás után sűrű, tejfehér és nagy mennyiségű fehér váladék távozott a hüvelyemből. Édeskés, de kicsit kellemetlen szagú.. Azóta is érzem, hogy nagyobb mennyiséggel távozik belőlem, tisztasági betétet is használok a biztonság kedvéért. Egy hete uszodában voltam, igaz, csak pár percre mártóztam meg a vízben, de annyi is elég lehetett egy fertőzés összeszedéséhez, vagy esetleg összefüggésben állhat ez azzal, hogy a jövő héten már meg kellene jönnie a menzeszemnek, és a fogamzásgátlónak egy ilyen mellékhatása lehet? Gyanús, hiszen eddig miért nem volt. Mindig tartok itthon Canesten Kombit, de azt már tudom, mikor hüvelygombám van, annak a tünetei mások. Ez nem olyan, nem viszketek, nem éget, semmi más tünetem nincs, csak hogy folyásom van. Ebből nőgyógyász lesz ugye?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi folyás témában

        Tisztelt Kérdező! Valóban egy nőgyógyászati vizsgálat szükséges az ok kiderítésére. A lehetséges okok kezelése jenlentősen eltér, így vakon kezelni nincs értelme.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. június 22., 16:46; Megválaszolva: 2010. június 23., 20:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: