• Hüvely dudor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A hüvelyemben több apró dudort,pattanásszerű valamit érzékeltem,kézzel kitapinthatóak.Méretileg nem egyformák,körülbelül 5-10 db van. Nyomásra nem érzékeny. Semmilyen tünet nincsen. Ez mi lehet? 3 hete voltam nőgyógyásznál,fertőzésre az alábbiakat írta fel: Fluconer és Gynoflor. Azóta a gombás tüneteim megszűntek,párom tünetmentes,de ő is kezelve lett. Mi állhat a kis dudorok hátterében?

        Dr. Deli Tamás válasza a hüvely témában

        Kedves Kérdező! Az elváltozász nem látva persze nehéz válaszolni, de a leírás alapján akár vírusos szemölcsről (condyloma) is szó lehet, mindenképpen mutassa meg nőgyógyásznak.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. június 21., 21:56; Megválaszolva: 2010. június 27., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: