• Menstruáció eltolása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az a kérdésem, hogy hogyan tudom eltolni a menstruációmat pár nappal odébb. Hétfőn veszem be az utolsó fogamzásgátló tablettát, így pénteken jön meg mindig.Hogyan lehet ezt úgy eltolni, hogy mondjuk a következő hétfőn jöjjön meg?A bonyolult a dologban az, hogy hétfőn beveszem az utolsó tablettát és utána át kell állnom a Nuvaring hüvelygyűrű használatára.Így nem tudom azt megtenni, hogy tovább szedem a gyógyszert, mert nem lesz több tablettám, csak a hüvelygyűrű. Így is el tudom tolni egy pár nappal a menstruációmat?Ebben az esetben mikor kell felhelyeznem a hüvelygyűrűt? Előre is köszönöm.

        Dr. Deli Tamás válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező! Az utolsó tabletta utáni napon helyezze fel a Nuvaringet, majd a kívánt hosszúságú cikluseltolás után vegye le és tartsa meg az 1 hét szünetet, ekkor fog megjönni a menses. Javaslok kiegészítő védekezést is mindeközben.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. június 19., 20:06; Megválaszolva: 2010. június 27., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: