• Haematóma terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Nekem volt az a rózsaszín folyásom vasárnap. Csütörtök óta nincs, de elmentem azért nőgyógyászhoz és azt mondta, hogy még kicsi a terhesség, meg egy bevérzés van a méhemben. Előző terhességemnél is volt ilyen haematómám. Ezt leletet kaptam: A megnagyobbodott uterusban gestációs gyűrűre jellemző echo,amely korai terhességnek megfelelhet. A jobb oldali ovárium vetületében a sárgatest tömlő.Egy haematoma van a méhemben. Kaptam DUPHASTON tablettát napi 2X1-et. Ez segíti a vérömleny felszívódását? Azt mondta az orvos, hogy nem nagy ez a bevérzée, csak ha megnő kilökheti a babát. Ha így megfőzöm az ebédet nem nagyobb a vetélés kockázata? Muszáj főznöm, mert lisztérzékeny vagyok és nem tudok gluténmentes ételt rendelni. Ez maximum 1,5 óra egy nap. Köszönettel: Mónika

        WEBBeteg szakértő válasza a hematóma, terhesség témában

        Kedves Mónika!

        Igen, a Duphaston a terhesség megtartását segíti. És: de, a fizikai tevékenység ilyenkor fokozhatja a vetélés kockázatát, viszont enni is muszáj, az sem jó a terhességnek, ha az anya nem eszik. A megfelelő egyensúlyt Önnek kell megtalálni, azért a lehetőségek szerint pihenjen, amennyit lehet.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-06-14 00:23:49; Megválaszolva: 2010. június 14., 00:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: