• Miért késhet a menstruációm?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jóestét,

        Én egy 17 éves lány vagyok,és azzal a problémával fordulok Önökhöz,hogy már 13 napja késik a menstruációm.Kb.:5 hónapja rendszertelen,hol 2-3 napot,vagy akár volt, hogy  7-8napot késett, de most 13napja késik. Viszont érzek alhasi fájdalmakat,szúrásokat, mintha megjönne,a melleim fájnak, és a derekam is.Ez normális az én koromban?

        Az lenne a másik főbb kérdésem hogy vajon mi miatt késhet? Mostanában elég sokat voltam feszült, stresszes (az ismerőseim mind azt mondták,hogy ez is befolyásolhatja). 4 nappal ezelőtt felfáztam és csípett a pisi,és fájt....

        A barátommal szexuális életet élünk,de biztos abban,hogy nem történt semmi probléma, de elég sokat eszek az elmult napokban. Nem érzem magam terhesnek,sem annak tüneteit nem venném észre.Szóval én ezt kizárnám.

        Nagyon ideges vagyok emiatt,és várom levelüket!

        Előre is  köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szabálytalan ciklus témában

        Kedves Kérdező!

        A terhesség kizárása az első feladat, ezt teszttel kell, hogy történjen, ne a tünetek megléte vagy hiánya alapján. Ha nem terhes, akkor a stressz, belgyógyászati betegség, fertőzés, petefészek ciszta, fizikai kimerültség és még számos ok állhat a háttérben. Nőgyógyászati szakrendléesen jelentkezzen ciklusbeállításra.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-13 14:03:52; Megválaszolva: 2010. június 13., 14:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: