• összecserélt fogamzásgátló sorrend

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Milligest 3 fázisú fogamzásgátlót szedek. Tegnap sietség miatt a szokásos időnél kicsivel hamarabb vettem be egy tablettát, de nem vettem észre, hogy a gyógyszer 2. fázisú tablettáinak utolsó darabja következne, ehelyett elkezdtem a 3. fázis 1. tablettáját. A kérdésem, hogy ma este melyik tabletta következzen? A 2. fázisú utolsót mostmár ne is vegyem be, folytassam a 3. fázist a levél végéig? Illetve ez lehet-e negatív hatással a ciklusomra; és mit jelent a védettségre nézve?

        Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló szedése témában

        Kedves Kérdező!

        Most már a III. fázist szedje végig. A ciklusának valószínúleg jelentős problémát nem okozott. Használjon kiegészítő védekezést ebben a ciklusban. bár valószínűsíthető, hogy a terhesség ellen e nélkül is védve lenne.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-06-13 23:58:37; Megválaszolva: 2010. június 13., 23:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: