• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr!

        Jelenleg nem szedek fogamzásgátló tablettát, nem régiben összeismerkedtem egy sráccal, és néhány randi után megtörtént a dolog. Használtunk óvszert, amelyet előírás szerűen helyeztünk fel. Az aktus során, mikor a barátom elment, nem vette ki a péniszét, hanem folytatta az aktust tovább. Az óvszer levételnél vigyázott, hogy bent ne maradjon, ki ne szakadjon, és a pénisze még merev volt. Érdeklődnék, hogy ebben az esetben előfordulhat-e hogy esetleg valahogy az óvszer külsejére sperma kerül, és teherbe esem?? Válaszát előre is köszönöm!

        Andi

        WEBBeteg szakértő válasza a óvszer, óvszerhasználat témában

        Kedves Andi!

        Nem valószínű, hogy teherbe esne, de ha az óvszeren esetleg kis sérülés keletkezik, kis eséllyel teherbe eshet. Viszont biztos módszer nincs, mindegyik mellet kialakulhat nem kívánt terhesség, csak ennek valószínűségében vannak különbségek.



        Kérdés: 2010-06-09 22:59:22; Megválaszolva: 2010. június 09., 22:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: