• 5 HETES TERHESSÉG ÉS VÉRZÉS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! 5 hetes terhes vagyok és mivel bevéreztem az orvos mondta telefonon, hogy No-Spat szedjek be, de elfelejtettem, hogy mennyit vegyek be naponta. 3X1-re emlékszem, de nem vagyok benne biztos. Ennyit szabad? Magne B6-ból meg 2X1-et? Ezek nem ártanak a babának? A vérzésem olyan színű, mint a húslé. De csak akkor van, mikor elmegyek WC-re. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen C-vitamint érdemes szedni és mennyit, mert emlékszem, hogy előző terhességemnél is kellett szednem, mikor véreztem.Attól ha felrakok egy ebédet nem mehet el a baba? Mármint attól ha egy kicsit vérzek éppen hogy és kb 1,5 órát állok? Érdemes elmennem enyhe vérzés esetében 5 hetesen nőgyógyászhoz, vagy várjak vele, míg nagyobb lesz a terhességem, ha csak ennyi folyásom van? Mert attól félek, hogy a vizsgálat miatt még jobban bevérezhetek. Köszönettel: Mónika

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzés terhesség alatt témában

        Kedves Mónika!

        No-Spa 3x1, Mg-B6 2x1-et valóban mondhatott az orvosa. Én a fizikai aktivitás csökkentését javaslom átmenetileg, a másfél óra állás önmagában nem lehet baj, illetve ha aközben van a baj, valózínűleg nem amiatt.Orvoshoz ilyenkor mindenképp érdemes elmenni, hogy hüvelyi ultrahanggal meggyőződjünk arról, nincs egy elhalt koraterhesség megindult vetélés nélkül (missed abortiuon-nak nevezik).


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-06-12 07:33:06; Megválaszolva: 2010. június 12., 07:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: