• Fogamzasgatlo megkezdese

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorur/no!

        Fogamzasgatlo tablettat szedtem (Desorelle: etinilestradiol 0.03 mg, desogestrel 0.15 mg) kicsivel tobb, mint egy evig. Egy honapra kihagytam, es a menzesz utan eltelt 10 nap. Most szeretnem kitolni a menstruaciomat kesobbre. Tudomasom szerint az menzesz elso napjan tanacsos kezdeni a tabletta szedeset. Ha en most kezdem el szedni, abbol baj lehet-e, vagy milyen mas megoldas van arra, hogy eltolodjon a menzesz idopontja?

         

        Valaszat elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció eltolása témában

        Tisztelt Kérdező!

        Most kezdve a ciklus felborul és össze-vissza lesz átmenetileg a vérzése. Javaslom inkább a következő ciklus elején a tabletta elkezdését, de a 3 hét szedés után folytatólag továbbszedni pár nappal a menses eltolása céljából. Ezt követően jön a 7 nap szünet.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-06-12 07:43:52; Megválaszolva: 2010. június 12., 07:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: