• conisatio utáni menses késés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm,ápr.12-én conisation és eü.küreten estem át,az áprilisi mensesem még a következő héten meg is jött,viszont a májusban esedékes vérzés még nem jelentkezett. Hosszú ideig szedtem femodent, amit februárban abbahagytam.májusban hőhullámok,álmatlanság jelentkezett nálam,arra gondoltam,hogy elmarad a vérzésem(40 éves vagyok).a műtét utáni időszakban 4-5 hétig nem éltem szexuális életet,azóta a megszakított közösüléssel védekeztem,de szeretném újból kezdeni a femodent,mivel nehezen élem meg a hormonális tüneteket,és nagy biztonságot is adott.várom véleményét!

        WEBBeteg szakértő válasza a conisatio, menses késés, menstruációs zavar témában

        Kedves Kérdező!

        A 35 év feletti életkorra tekintettel nőgyógyászával alaposan át kell beszélniük a trombózis kockázatát fokozó tényezőket, ha bármi fennáll (pl. dohányzik stb.), 40 évesen a kombinált fogamzásgátló, így a Femoden Önnek nem ajánlott. Ha nincs ellenjavallat, szedheti újra a Femodent.



        Kérdés: 2010-06-10 01:25:50; Megválaszolva: 2010. június 10., 01:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: