• nagyon sürgős lenne

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

        Nagyon kétségbe vagyok esve és kérem mielőbbi segítségüket.

        Nemrég kérdeztem hogy fogamzásgátló szedése után mennyit kell várni hogy teherbe eshessek.Nos azt a választ kaptam hogy semennyit.Próbálkoztunk is férjemmel. Már 8 napja késik a menstruációm és annak jeleit sem érzem.A mai napon azonban enyhe görcseim vannak/voltak illetve egy minimális(pár csepp) vér is.Nagyon meg vagyok ijedve hogy valami baj lehet.van egy 2 éves kisfiam vele sosem volt ilyen gondom.Bár az elmúlt napokban sokat idegeskedtem.Lehet ez a gond?Vagy a gyógyszer miatt van valami baj? Legelőbb hétfőn tudok menni az ovosomhoz de addig is szeretném ha megnyugtatnának(amennyiben lehetséges)Ugye nem hal el a babám?ha mégis azt miből tudom meg?

        Kérem segítsenek mielőbb,mert nagyon el vagyok keseredve..

        Köszönöm előre is..

        Egy aggódó anyuka

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Kérdező!

        A kérdésében nem szerepel, hogy végzett volna terhességi tesztet. Ammennyiben nem végzett csak egy lehetséges ok a terhesség. A menstruáció késének több oka lehet, figyelembe véve a tabletta befejezését egyáltalán nem biztos, hogy terhesség miatt késik. Idegeskedésre semmi ok, hétfőn keresse fel nőgyógyászát.



        Kérdés: 2010-06-05 22:33:54; Megválaszolva: 2010. június 05., 22:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: