• Méhszáj gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg!

        Kérdésem az lenne, hogy voltam ma a nőgyógyászaton, mert bővebb folyásom volt és egy kicsit viszketett is, azt mondta, hogy méhszáj gyulladásom van, és ennyi volt az információ amit közölt velem...én szeretném tudni, hogy ez mitől lehet, és egy kicsit bővebb tájékoztatást róla..összefügghet e azzal, hogy a partneremnek húgyúti fertőzése van, de 3 hete nem voltunk együtt...

        Köszönöm előre is válaszukat...

        WEBBeteg szakértő válasza a méhszájgyulladás témában

        Kedves Kérdező!

        Leírása alapján gombás, vagy legalább részben gombás hüvelyfertőzés valószínű. A hüvely normál flórájának átmeneti felborulása okozza leggyakrabban, valószínűleg nem a partnertől kapta el, de ha visszatérő vagy Trichomonas komponens is van, a partnert is kezelni kell. Az orvosa által javasolt kúra után a normál hüvelyflóra helyreállításában segíthet a vény nélkül kapható Gynophilus kapszula.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-06-11 05:39:02; Megválaszolva: 2010. június 11., 05:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: