• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Ma már a ciklusom 38. napján vagyok, egyelőre nem jött meg a menstruációm. Már több, mint egy éve próbálkozunk a babával. 2 tesztet csináltam már, de negatív lett. Lehet, hogy még nem mutatja ki a terhességet? Előző hónapban volt egy gyulladásom, amire Sumamedet és Dalacin krémet kaptam. Lehet, hogy az is befolyásolja a menstruációt? Nagyon szeretnénk már, ha jönne a gólya! Várjak még, vagy menjek az orvoshoz? Válaszát köszönve: Nórika

        WEBBeteg szakértő válasza a késő menstruáció témában

        Kedves Nórika!

        Az antibiotikumoktól nem kellene késni a mensesnek. Pár nap elteltével ismételje meg a tesztet. Ha a vérzés 1-2 hét múlva sem jön meg, érdemes felkeresnie nőgyógyászt az ok felkutatása céljából.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-06-11 05:54:32; Megválaszolva: 2010. június 11., 05:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: