• Sárgatest elégtelenség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Dr úr

        Napi 3 x 1 utrogestan mellett sem maradt fenn a hőm,pé utáni 7. napon elkezdett visszaesni,a jelek szerint meg is jön 2-3 nap múlva.Mennyit lehet szedni az utr-ból napi szinten,és hány napig max?Szedhetem a pé-től a következő mensi-ig ,vagyis 14 napon át?És hány szemet?A clostibegitet 5 hónap után szüneteltetem 2  hónapra,de az utro-t szedhetem addig is?Nincs mellékhatása?Úgy értem túladagolása?Köszönöm ZséTé

         

        WEBBeteg szakértő válasza a sárgatest hormon témában

        Kedves ZséTé!

        Általában 2x2 v. 3x1-et érdemes szedni naponta, max. 3x2. Lehet szedni végig a ciklus második felében, a megvonásos vérzés érdekében kb. 10 nap után érdemes kihagyni. Mellékhatása minden gyógyszernek lehet, ennek pl. aluszékonyság, szédülés, áttöréses vérzés.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-06-05 21:32:59; Megválaszolva: 2010. június 05., 21:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: