• hármonfázisú fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Fél éve szedem a következő tablettát, belara-t és közti vérzésem van. Orgazmusom másfél éve nincs. Előtte a lindynette-t szedtem. Utána olvastam és azt találtam, hogy ezekre a problémákra a legmegfelelőbb egy háromfázisú fogamzásgátlóra való váltás lenne. Találtam hármat, a tri-regol-t, triquilar-t és a triodena-t. Az első kettőről azt olvastam hogy régebbi készítmények, viszont a triodena az a tri-regol újabb változata. Kérdésem az lenne, hogy jól gondolom, hogy az én esetemben érdemesebb lenne egy hármofázisúra váltani? Ön melyik gyógyszert javasolná? Vagy van esetleg más, korszerűbb, amiről nem olvastam? Természetesen felkeresem nőgyógyászomat, csak kíváncsi vagyok az Ön véleményére is. 

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a háromfázisú fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!

        A felsoroltak réginek számítanak, ha többfázisút szeretne szedni, sokkal újabb készítmények újabb hatóanyaggal a következők: Milligest, Samba, Laurina, Qlaira. Szerintem ezeknek olvasson utána, az Ön által felsoroltakat nem javaslom.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-06-05 20:34:47; Megválaszolva: 2010. június 05., 20:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: