• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        MÉHNYÁLKAHÁRTYA CSÖKKENT VÉRBÖSÉGE,VALAMINT MÉHHÁRTYA HEGESEDÉS!!!EZ MI OKBOL KÖVETKEZIK BE ÉS MI ALEFOLYÁSA???ETTÖL LEHET GYERMEKEM!!!?????EZÉRT NEM ESEK TEHETBE???

        VÁLASZÁT KÖSZÖNÖM!!

        TISZTELETTEL:KRISZTI

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kriszti!

        Az oka lehet funkcionális hormonális elváltozás, vagy pl. korábbi műtét következménye, csak a nőgyógyászati vizsgálat fogja pontosan megmondani a választ, hogy mi a kevesebb menses oka, és mitől nem esik teherbe. A sikertelen teherbesésnek nagyon sok oka lehet, ennyi információ alapján megállapítnai nem lehet, de ha már 1 éve próbálkoznak sikertelenül, akkor ki kell vizsgálni, hogy milyen elváltozás okozza a problémát, ez esetben azt javaslom, hogy forduljon meddőségi specialistához.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-02 11:31:50; Megválaszolva: 2010. június 02., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: