• szedhetek e fogamzásgátlot??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Dr!!

        az utolso labor eredményem szerint a L.D.H 715U/I GGT 37U/I

        erre szedhetek e fogamzásgátlot?az elözö labor eredményekben viszont a normál értékem volt az L.D.H-ra.

        tabletát szeretnék szedni nem akarok semmi féle spirált vagy ilyesmit fel tettetni.hogy ha szedem a gyogyszert mi bajom lehet?meghalhatok?vagy mi?van már 2gyerekem 24éves vagyok s mostanába nem szeretnék babát.viszont nagyon hamar teherbe esek.kérem irja meg hogy mi bajom lehet ha szedem a gyogyszert

        a nögyogyászom amugy erre az eredményre a Mercilon tabletát irta fel s a háziorvosom is láta az eredményt s nem volt ellenjavaslata a gyogyszer szedésben.

        válaszát elöre is köszönöm és várom!!!

        Üdv:Timea

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Tímea!

        A némileg emelkedett LDH még önmagában nem ellenjavallja a fogamzásgátlószedést. Ha egyéb ellenjavallatot nem találtak, érdemes néhány hét mólva kontrollálni a labort, ha még emelkdett az LDH, keresni az okát. Meghalni bárki meghalhat bármilyen gyógyszertől súlyos allergiás reakcióban (ún. anafilaxiás sokk), csak éppen ennek rettenetesen pici az esélye (és az LDH-tól ez teljesen független dolog), ilyesmi miatt az Ön helyében nem aggódnék, főleg, hogy már két orvossal is konzultált a Mercilon szedésének kérdésében.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-06-05 09:25:49; Megválaszolva: 2010. június 05., 09:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: