• Koraszülés megelőzése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Deli Tamás!

        Egy terhes gondozottam kérdezi tőlem, hogy ismerem-e a koraszülés megelőzésére használt "17 citoestron "nevű injekciót, melyet Ön ajánlott neki. (Talán a nevét nem jól jegyezte meg.) Az előző szülése a 35. héten fejeződött be.Védőnő vagyok, de még nem hallottam róla, és a neten sem találtam hasonlót sem, így én nem tudom ezt neki teljes felelősséggel ajánlani, pedig ha jó, és legális, (és főleg ingyenes), akkor miért ne?  De még az IVF-esek sem hallottak ilyenről, pedig közöttük extrém koraszülések fordultak elő. Tudna nekem tájékoztatást adni? Előre is köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a koraszülés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ilyen nevű gyógyszert nem ismerek, ebből adódóan nem ajánlottam senkinek. Ha sikerül megtudni, milyen gyógyszerről van szó, szívesen segítek.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-06-02 00:36:01; Megválaszolva: 2010. június 02., 00:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: