• Tanácstalan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.nő Már többzör is írtam önnek ezzel a témával kapcsolatban előre is elnézést kérek de ön mindíg megnyugtató választ adott. Március 12-én óvszerszakadás történt rá 1 órával bevettem a 72 órást a gond az volt h már akkor is késett feltehetően lelki okok miatt. A gyógyszer bevétele után 9 nappal menstruáltam majd a következő hónapban is pontosan megjött. A ciklusom 33 napos és az utóbbi két hónapban feltehetőleg a peteéréskor ( kb a ciklus közepén) nagyon fáj a hasam. A gond igazából nem ez hanem, hogy megint késik 3 napja. Lassan az eset már 11 hete történ csináltam 2 tesztet reggeliből és negatív lett de már kezdek "bele bolondulni". Az eset óta kizárt a teherbeesés. Az elmúlt fél év alatt kb 10 kg híztam vizsgák miatt nem figyeltem a táplálkoztásra lehetséges, hogy ez okozza a rendszertelen menzeszt? Ha megjön rohanok tablettát iratni mert hiába h mindíg nagyon figyelünk ez a szakadás kikészített. Köszönöm hogy elolvasta a panaszomat várom a tanácsait. Edina

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Edina!

        A női szervezet nagyon érzékeny. Annyi minden megbolygathatja a ciklust, hogy nem érdemes emiatt egyből a legrosszabb lehetsőégeket latolgatnia. A stressz, az étkezés, egy-egy fertőzés, mind-mind nagyon befolyáslhatja. Ha biztos, hogy nem terhes, akkor is javaslok önnek egy ruitn nőgyógyászati vizsgálatot, nézzék meg, nem ciszta-e vagy bármilyen nőgyógyászati ok-e, ami a panaszt okozza. Így ön is sokkal nyugodtabb lesz, én nem stresszeli tovább magát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-31 12:11:38; Megválaszolva: 2010. május 31., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: