• Menstruacio kihagyasa

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/No! Szeretnem a kovetkezo menstruacios hetet kihagyni ugy,hogy tovabbszedem a fogamzasgatlo tabletta /Milligest/ kovetkezo levelet az elejerol kezdve szunet nelkul. Szeretnem megtudni,hogy ez, tekintve,hogy trifazisos keszitmenyrol van szo, jarhato ut e? Koszonettel, Kata

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció eltolása témában

        Kedves Kata!

        Ez megpróbálható, de mivel az I. fázis tablettájában (narancsszínű) feleannyi gesztagén hormon van, mint a III. fáziséban (zöld), könnyen lehet, hogy megvonásos vérzés fog jelentkezni. Ha csak néhány nappal szeretné tolni a vérzést, járhatóbb útnak tűnik a III. fázist tovább szedni (másik levélből), és ezután gyógyszerszünet. Ha túl hosszú a nyújtás, még így is jelentkezhet áttöréses vérzés.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-06-01 23:52:04; Megválaszolva: 2010. június 01., 23:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: