• Terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        A ciklusom közepén együtt voltam a barátommal védekezés nélkül, majd sürgősségi fogamzásgátlót (rigesoft) alkamaztam az előírt időn belül, azonban a 2. tabletta bevétele után 2 nappal az újbóli együttlét során elszakadt az óvszer, rá 2 napra megjött a vérzésem a gyógyszer hatására, egy ismerős orvos azt mondta, hogy nem eshettem teherbe, de én aggódok. Ha teherbe estem volna, az esemény után 16 nappal már kimutatható otthoni, bármely napsakban elvégezhető teszttel?
        Segítségét köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a védekezés nélküli együttlét témában

        Kedves Kérdező!

        Van esély a terhességre, a tesztek a teherbeeséstől számítva 16. naptól már jelzi a terhességet, ugyanis ekkorra van annyi béta-HCG a vizeletben, hogy kimutatható legyen. Léteznek szuperérzékeny tesztek, ilyet vegyen, ez megbízhatóbb.



        Kérdés: 2010-05-27 13:54:54; Megválaszolva: 2010. május 27., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: