• Terhes vagyok????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr nő/úr

        ápr 30.án volt meg a mensesem.máj 20.án volt egy kis minimális vérzés.és utána barnás folyás jött de csak éppen.két napja érzek hányingert.10éve szoptattam otoljára kissebbik fiamat.és most ugy érzem a mellemet a bimbó résznél mintha összehuzodna.kiváncsiságbol megnyomkodtam és kibugyant egy kiss váladék mintha anya taj lenne.

        mi ez? elöre is köszönöm a választ

         

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        A terhesség gyanújeleiből nem helyes következtetni. A minimális vérzés lehet hormonális eltérések miatt, de a beágyazódás jele is lehet, még ez sem mérvadó. Biztosat csak az jelent, ha csinál egy tesztet. Ha negatív, akkor is keressen fel endokrinológiai szakrendleést, mert a tejelválasztás hátterében a prolaktin hormon magasabb szintje állhat, ez kivizsgálást igényel.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-27 13:00:53; Megválaszolva: 2010. május 27., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: