• Cysta: lehet mellette nemi életet élni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszelt Doktor Nő!
        Már kérdeztem a hüvely cystával kapcsolatban, csak elfelejtettem egy két dolgot beleirni. Ez a cysta engem semmiben sem zavart eddig nem befolyásolta a nemi életemet azonban amióta tudom hogy ott van nem szivesen vagyok együtt a párommal. A kérdésem az lenne hogy lehet e a cysta mellett nemi életet élni vagy a kivételig hanyagoljuk?  A másik kérdésem pedig, hogy mennyi idő a gyogyulási folyamat?

        Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyciszta témában

        Nyudogtan élhet szexuális életet. Nem szabad, hogy ez pszichésen rossz irányban befolyásolja. A beavatkozást követően kb. két hétes a gyógyulási időszak.


        Kérdés: 2010-05-27 13:31:26; Megválaszolva: 2010. május 27., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: