• Görcsök!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ór /Nő!

        6-7 hetes terhes vagyok és mátr az elejétől fogva sokat görcsöl a hasam főleg éjszakánként és alig tudok aludni.Az orvosom szerint minden rendnben és írt fel buscopant meg magne b6-ot már beszedtem egy dobozzal de a görcsök nem múlnak el.ez normális dolog és elmúlik vmikor?

        köszönettel Kitti

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, hasi görcs témában

        Kedves Kitti!

        Inkább az a normális, ha nincsenek görcsök a korai terhességben, de azért nem ritkán fordul elő ez sem. Ha vérzés is jelentkezne, azonnal forduljon orvosához. A leírtakon kívül sok-sok folyadékot igyon (>3 liter/nap), az is csökkenti a györcsölést az elektrolitok koncentrációjának módosításával, és pihenjen, ne erőltesse meg magát. A görcsök a terhesség előrehaladtával szűnni fognak.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-05-27 23:01:08; Megválaszolva: 2010. május 27., 23:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: