• Klion

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Köszönöm szépen a válaszát!

        Azért próbálkoztunk meg az E. coli kiírtásával, mivel reméltük, hogy talán nem genetikai oka van a méhen kívüli terhességeknek (az első a petevezető eltávolításával végződött, a második magától megoldódott). Genetikai vizsgálatot nem tudom, végenek-e ennek kiderítésére, így ezzel próbálkoztunk meg először. Angol nyelvű szakirodalom azt írja, hogy az e. coli klinikai vizsgálatban a csillók duzzadását és mozdulatlanságát okozta.

        Ebben a hónapban nem lettem terhes. De azért próbálkozunk.

        A Gynoflort mindenképpen használom. Az Egis állítólag pár héten belül újra forgalmazza a Betadine kúpot. Csak reméltem, hogy talán más gyógyszerrel helyettesíthetném, hogy ne kelljen addig várnom.

        Köszönöm szépen segítségét!

        Üdvözlettel:

        Nikoletta

         

        WEBBeteg szakértő válasza a E. coli, méhen kívüli terhesség témában

        Kedves Nikoletta!

        Érdeklődéssel olvastam, amit írt. Ha jól értem (mert ekkor van értelme a próbálkozásuknak), gyakoribb a méhen kívüli terhesség azokban a nőkben, akiknek az E. coli kimutatható a hüvelyflórájából, méghozzá valami olyan mechanizmus révén, hogy ilyenkor csökken a petevezető csillóinak mozgása. Ha a vonatkozó közlemény adatait elküldené, nagyon szívesen elolvasnám. Előre is köszönöm! A terhességhez pedig nagyon sok sikert és az eddigieknél sokkal több szerencsét kívánok!



        Kérdés: 2010-05-27 23:18:36; Megválaszolva: 2010. május 27., 23:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: