• Erős folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő. Nekem egy olyan problémám lenne , hogy nagyon rég óta(pár éve)hüvely folyásom van.Most 19 éves vagyok.Rengetegszer voltam már orvosnál és többféle hüvelykupot is irtak fel.Semmi sem használ.Már már zavaró és félő mert elég sok és sajnos szaga is van.Sokszor volt olyan problémám is hogy égő fájó érzése volt.Erre az orvos azt irta hüvely heveny gyulladás.Sajnos közeb ez is előjön de viszont ezt egy két hüvelykup orvosolja.Ismerőseimnek is volt hasonló gondja és kliont és egy pevaryl nevü hüvelykupot és gyógyszertkaptam ha jól tudom.Rémisztgenek azzal is hogy ha szülök ettől a folyástóla baba meg is vakulhat.Volt mészálysebem is de nem vészes volt mert egy fagyasztással megoldották mondták még egyszer kell ecsetelni és rendben.Előre is köszönöm Egy kétségbeesett lány

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Kérdező!

        Címszavakban az ilyenkor tehető lépések (nőgyógyászánál):

        - hüvelyváladék vizsgálata, szexuálisan átvihető kórokozók (Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma, Gonorrhoea) kimutatása és célzott kezelése

        - a partner kezelése

        - tartós (több hónapos) megelőző kezelés a kórokozótól függően

        - normál hüvelyflóra erősítése (tejsavas hüvelyöblítés, Lacacid, Gynoflor, Gynophilus stb.)

        - hajlamosító tényezők feltárása és kiküszöbölése (alacsony ösztrogéntartalmú fogamzásgátló szedése, antibiotikumszedés, cukorbetegség, immunbetegség, méhen belüli fogamzásgátló)


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-05-27 22:09:57; Megválaszolva: 2010. május 27., 22:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: