• Szülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Nekem egy nagyon furcsa kérdésem lenne.Nemsokára gyermeket szertnénk a párommal és mi eléggé össze vagyunk "nőve".Amióta együtt vagyunk sosem aludtunk még külön.Az érdekelne hoyg győrben pápán vagy veszprémben esetleg celben van-e lehetőség arra hogy a párom velem legyen azokban a anpokban a kórházban amikor a babával bent kell lennem.Előre is köszönöm Mária

        WEBBeteg szakértő válasza a szülés témában

        Kedves Mária!

        Erre a kérdésre nem tudok válaszolni, mert ezekben a kórházakban nem ismerem a helyi szokásokat, szabályokat. Javaslom, hívja fel az ottani szülészeti osztályokat, biztosan válaszolnak erre a kérdésére.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-05-27 21:22:47; Megválaszolva: 2010. május 27., 21:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: