• Nem marad ki a menzesz terhesség alatt, ha fogamzásgátlót szed valaki?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy hallottam, hogy aki fogamzásgátlót szed és mégis teherbe esik, akkor neki nem marad ki a menstruációja, mivel a tabletta miatt mindenképp megjön. Igaz ez? Vagy a terhességnél ebben az esetben is kimarad általában a menzesz?

        Válaszát előre is köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Ön valószínűleg arra gondol, hogy a terhesség első hónapjában előfordulhat menstruáció-szerű vérzés. Ilyenkor a vérzés jellege megváltozik, kisebb mennyiségű, esetleg csak barnás váladékozás jelentkezik. Ha felmerül a terhesség lehetősége, akkor is érdemes végezni terhességi tesztet, ha menstruáció jelentkezett, de nem a megszokott formában, hanem sokkal kevesebb, inkább pecsételő jellegű volt.



        Kérdés: 2010-05-26 10:19:57; Megválaszolva: 2010. május 26., 10:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: