• köszönöm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

         

        Először is nagyon köszönöm a válaszát. A levelem óta elmentem a helyi nőgyógyászati szakrendelésre, ahol "megvizsgált egy orvost miután jól letolt, hogy ha fáj a hasam akkor miért nem megyek a körzeti orvosomhoz és különben is miért nincs időpontom ( amit jelzem kértem előtte nap, de csak június közepére adtak, és ugy éreztem adig nem kellenne várni). Hiába mondtam neki hogy érzékeny a mellbimbóm és milyen volt a vérzésem. Ugy ahogy fél perc alatt megvizsgált és azt mondta húgyhólyag gyulladás és irt fel valami gyógyszert. Megmondom őszintén nem váltottam ki hanem inkább ittam gyulladáscsökkentő teát. Ha az a bajom akkor engem ez helyre szokott hozni. Mondanom sem kell a mellem ugyanolyan érzékeny ha hozzá ér valami. és mindig éhes vagyok. Ez gondolom nem lehet tünete a gyulladásnak! Véleménye? Keressek valami másik orvost? Válaszát előre is köszönöm.

        Tisztelettel: Nagy Anita

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzészavar témában

        Kedves Anita!

        Visszakérdezek (mielőtt azt javasolnám, hogy keressen másik orvost): A vizsgálat során történt-e ultrahang? Illetve történt-e már terhességi teszt? Nőgyógyásza mivel magyarázta a vérzészavart és az emlőérzékenységet?


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-05-25 23:12:32; Megválaszolva: 2010. május 25., 23:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: