• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Április 4.én történt egy kis baleset, a párommal nem megfelelően védekeztünk. Az aktust követő egy órán belül, bevettem az 1.esemény utáni tablettát (Rigesoft), 12 órára rá a 2.at. Ápr. 10én meg is jött a menstruációm, majd ápr. 26.án csináltam egy tesztet mely negatív lett. A következő menstruációm egy héttel korábban jelentkezett a vártnál május 1jén.    Körülbelül egy hete alhasi fájdalmat érzek folyamatosan (nem görcsszerű inkább mintha nyomást éreznék, néha pedig mintha égne egy kicsit), mely hol gyengébb, hol erősebb (főleg a jobb oldalon), és a mellem is érzékeny.  Kérdésem, hogy ez lehet a terhesség jele vagy esetleg más a probléma? esetleg csak az idegesség?

        Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Én az Ön helyében újra csinálnék egy tesztet (a túl korai terhességi teszt még nem biztos, hogy pozitív terhesség fennállása esetén sem). Ha ez kizárja a terhességet, azért keresnék fel nőgyógyászt, mert a tünetek ösztrogéntermelő petefészekcisztára is utalhatnak, ezt egy ultrahanggal könnyen ki lehet mutatni.



        Kérdés: 2010-05-25 23:29:55; Megválaszolva: 2010. május 25., 23:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: