• utrogestan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.dr úr

        melyik a hatékonyabb az utrogestan oral vagy a hüvelykapszula.A hatóanyaga mind a kettőnek ugyanaz és ugyanannyi,mivel ugyanúgy néz is ki lehet-e a tablettát hüvelyben alkalmazni?Jól tudom hogy a tüszőrepedéstől kell szedni?(nekem 3x 1 kell)hány napig szedjem mert ,mondtak 8 napot,meg 10-et és azt is hogy minimum 10 napig ,de ez elég tág fogalom.

        köszönettel T

        WEBBeteg szakértő válasza a utrogestan témában

        Tisztelt T.!

        Mindkét gyógyszerforma hatékony, egyik beviteli móddal sem okoz problémát. A ciklus második felében domináló progeszteron hormont tartalmazza, így valóban a ciklus második felében kell alkalmazni, hogy pontosan mennyi ideig, attól függ, mi miatt (milyen betegségre, állapotra) kapta.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-05-23 21:23:37; Megválaszolva: 2010. május 23., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: