• A ciklus közepén jelentkező barna folyás mit jelent?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr!

        20 éves vagyok,nemi életet nem élek,ennélfogva fogamzásgátlót sem szedek. a menstruációs ciklusom változó, van h 28 nap van h 36. A mai napon a ciklusom 19.napján enyhe sárgás-barna folyást vettem észre és szeretném kikérni egy szakértő véleményét is,ugyanis a neten többféle dolgot is olvastam: például azt,hogy ez jelenthet hormonproblémát,ami jelentősen befolásolja a terméketlenséget, illetve gombás fertőzést... Valójába mi okozza?

        Előre is köszönöm válaszát!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Kérdező!

        A ciklus közepén a peteérést kísérve előfordulhat pár napos pecsételő vérzés, ez okozhat barna folyást, ez nem kóros, de természetesen egyéb ok is, pl. hormonális eltérés, növedékek is okozhatnak ilyet, ezért a biztonság kedvéért javasolt egy rutin nőgyógyászati vizsgálat is.


        Kérdés: 2010-05-19 13:22:36; Megválaszolva: 2010. május 19., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: