• az idő halad a baj marad

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt  dr úr/ nő.Lányom most 13 éves ,mi 9 éve bajlódunk a problémánkkal és nem jutunk semmire .4 éves korában elkezdett  viszketni a puncija és váladék is volt  két féle. egyik  a szeméremajkon fehér mint a zsír  olyan állagú másik  sárgás folyás .A 9 év alatt  6 orvoshoz cipeltem Itt egy 4 évvel ezelőtti mondása mikor leszállt az asztalról:  igaz nem vagyok állapotos?? .tenyésztették már számtalanszor gomba soha nem jott ki hanem mindig más és más baktérium:coli, proteus. ( ettől volt jó pár hugyúti fertőzése) streptococcus B csoportú, klebsiella pneumoniae stb amire  mindig azt a választ kaptam hogy ezek bélbaktériumok .én is tisztában vgyok ezzel azt se tudom hogy ha onnan  vannak mily modon kerűlt neki előre mivel mindig vigyáztam a positörlésnél .Felírtak krémet amit csak kívűl  kellett ezzel elvolt intézve.Olyan  dr. is volt aki legyintett és azt mondta ooo  majd mikor szűlés előtt áll akkor kell kezelni ne foglalkozzak annyit vele . Én nem is foglalkoznék ha nem látnám hogy mennyit  zavarja mert sokszor  vakarja meg mondja hogy csípi a bugyifoltról meg ne is beszéljek nem merem  táborba engedni nehogy meglássák.na de most arra is gondolok hogy még pár év és ha szexuális kapcsolata lesz akkor  fennebb nyomódnak ezek a bacik és  nagyobb bajt csinálhat .A fiú is elkapja vagy még roszabb ha orálisan mert ugye  manapság az a trendi a fiataloknál akkor  bekerulnek a szájba ezek a bacik és gondolom nagy bajt okozhat. MOst 2 éve egy másik dr  viszont  azt mondta  uuhh feltétlenűl kikell kezelni ez nem maradhat igy .ő felírt  antibiotikumot amit szájon keresztűl szedett ami annyit se ért mint falrahányt borso.Egyedűl a pimafucort krémtől lesz tünetmentes de amint abbahagyjuk   kezdődik előlről.mivel ugye azt nem lehet a huvelybe nyomni .Én azt is megértem hogy szűz és nem lehet ott helyileg  kezelni vagy lehet csak félnek?MÁr nem merem vinni elsősorba sok pénz van a semmibe de ha tudnám hogy valaki megszabadítana ettől a gondtól képes lennék a házamat is eladni még ha annyiba is kerülne .Nekem semmi bajom  tiszta szégyen hogy a gyerekem után fertőtlenítem a kádat mintha idegen lenne.Nagyon kérem  írjanak  valami tanácsot mit lehetne még csinálni mert szerintem mindenre van megoldás csak a megfelelő kezelés kéne. tiszteletem és üdvözletem

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyviszketés, folyás témában

        Kedves Kérdező,
        Kétségbeesését maximálisan megértem, én is találkoztam már több ilyen esettel, és sikeres kimenetelről tudok beszámolni.
        Amennyiben teljes mértékben kizárható, hogy lánya nem "piszkálja" magát (elnézést, hogy így fogalmazok, de ennek a lehetőségét mindig ki kell zárni), akkor valószínű hajlama van arra, hogy folyása legyen. Ha a pimafucort jó volt, akkor valószínű, hogy visszatérő gombája van. Javaslom, próbálják meg a Gynoxin hüvelykapszulát (ez egy nagyon kis méretű hüvelytbl., amit szűz lányok is sikeresen fel tudnak helyezni). Recept nélkül kapható. Ezután pedig meg kellene próbálni a Gynophilus hüvelytablettát (sajnos ez méretben nagyobb, de mivel tartalmazza azt a bacit-lactobacillus-ami normál esetben a hüveyben jelen van), ami segít helyreállítani a hüvely savas pH-ját.
        Mindenképpen meg kell ezt a kezelést próbálni.
        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-21 11:29:57; Megválaszolva: 2010. május 21., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: