• Menstruáció beállítása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Azzal kérdéssel fordulok önhöz hogy az elmúlt egy éveben volt egy autoimmun betegségem( Dermatomyositis) ,de szerencsére már túl vagyok rajta , kb. egy hónapja kaptam meg az utolsó vénás medrol kezelésem. Viszont már több mint egy éve nem menstruálok , és erre azt mondták hogy a betegség okozta. Elküldtek mindenféle hormonális vérvételre és minden rendben van , csak azt mondták rendszerezni kell a menstruációmat és menjek el nőgyógyászhoz aki fel ír valamit.(Valószínűleg fogamzásgátlót) Csak az a gondom van , hogy nagyon félek , hogy majd meghízok tőle , és nem tudom melyik lenne a "legkíméletesebb" , legjobb ilyen szempontból , hogy ez ne következzen be , mert még csak 18 éves vagyok. Jó tudom mindegyiknek van mellékhatása de Ön mégis mit tanácsol melyiket válasszam? Válaszát előre is köszönöm. email címem: [email protected]

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció meghozása témában

        Tisztelt Hölgyem!

        A hízás kockázata a 4. generációs gesztagént tartalmazó, antiadrogén hatású fogamzásgátlókkal a legkisebb, orvosával számos ilyen készítmény közül választhatnak (Yadine, Yasminelle, Volina, Belara, Dienille, Qlaira).


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-05-24 10:01:14; Megválaszolva: 2010. május 24., 10:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: