• fontos kérdés terhes lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdésel fordulok Önhöz, hogy a menzeszem kb 3ik napján szeretkeztünk a barátommal. Ovszert használtunk, de sajnos kiszakadt. Megijedtünk, így elmentünk és váltottunk ki sűrgősségi fog. gátló tablettát (escapelle). A tablettát még 24 órán belül bevettem. Viszon utána való napon már nem véreztem csak barnás folyásom volt kicsi. Ez mit jelent? A kérdésem az lenne, hogy így mennyi a valószínűsége, hogy terhes legyek? És mikorra várhatom a következő menzeszt? Válaszát előre is köszönöm. P. Andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a escapelle témában

        Tisztelt P. Andrea!

        Ha egy szabályos menses során volt az együttlét és még 24 h-n belül Escapelle-t is vett be, igen kicsi az esélye, hogy terhes legyen. A vérzés a jelen ciklusban a hormonhatás miatt felborulhat, de ha a következő vérzés nem jelentkezik, azért csináljon egy terhességi tesztet.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-05-24 10:07:32; Megválaszolva: 2010. május 24., 10:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: