• Menstruácós szédülés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/Nő! Már elözöleg irtam önöknek a szédülésemröl és arrol hogy minden leletem és minen vizsgálatom negatív lett. Azt szeretném esetleg még kérdezni önöktöl hogy a prémenstruácios szindromában lehet e szédülni mondjuk már 1 héttel elötte?Abbol gondolom hogy menstruácio miatt lehet mert elötte jo párnappal nagyon rosszul vagyok alig birok dolgozni.Huzz a fejem a vérnyomásom 100-as 90-es szédülök rossz közérzetem van.Már türhetetlen ugy érzem megbolondulok.És még az lenne a kérdésem hogy a sok munka kimerültség stressz okozhat e testi tünetként szédülést? Erre mi lenne a megoldás?Elöre is köszönöm válaszát Maradok tisztelettel egy 28 éves fiatal nö

        WEBBeteg szakértő válasza a premenstruációs szindróma témában

        Kedves Fiatal Hölgy!

        A szédülés hátterében inkább a gyakoribb okokat kell először sorravenni, kivizsgálni. A leggyakoribb okok közé tartozik a vérnyomásprobléma, vércukorprobléma, a vérszegénység, a nyaki izmok merevsége, stb.Írja is, hogy alacsony a vérnyomása, javasolt a rendszeres testmozgás és a bő folyadékfogyasztás, rozmaring tea ivása ilyen problémák megelőzésére. Maga stressz is okozhat szédülést, én első körben inkább ezekre gondolnék, nem a PMS-re.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-17 17:06:43; Megválaszolva: 2010. május 17., 17:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: