• Rákszűrés?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorNő/Úr! Annyi lenne a kérdésem,hogy én tavaly május 25én voltam rákszűrésen, (ami negatív lett),sajnos idén is máj 25én tudok menni vizsgálatra. Ugye ez nem gond, mivel hallottam,h 1évnél előbb semmiképpen nem lehet (nem ajánlott) rákszűrést csináltatni. Az is gond, ha pont 1év:,? válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a rákszűrés témában

        Kedves Hölgyem!

        Menjen nyugodtan! Semmi gond. Sokszor az eredmény után a vizsgálatot meg kell ismételni, és akkor is egy éven belül több vizsgálatot is végeznek.


        Kérdés: 2010-05-18 11:33:54; Megválaszolva: 2010. május 18., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: