• esemény utáni tabletta -->menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő!

        Azzal a problémával fordulok Önhöz,hogy 04.05-én esemény utáni tablettát kellett bevennem(Rigesoft).A bevétel után 3napra jelentkezett vérzés.2szer mentem nőgyógyászhoz ,hogy nincs-e probléma a második alkalommal az utolsó menstruáció első napjától számítva 4hétre hasi ultrahang vizsgálaton estem át ekkor már 2napja késett a menstruációm azt mondta ,hogy nincs jele terhességnek.2hét késés után menstruálni kezdtem 05.10(ekkor csak barna folyás)másnapra már olyan volt, mint szokott és párosult hozzá a megszokott alhasi görcsölés.Normális vérzés volt az elsö két napon és utána való napon jóval kevesebb volt majd ezt követő napon szintén olyan volt mint szokott.Viszont a bal oldalon nyomkodtam a hasam a petefészkem környékén függőleges vonalon(fentről lefelé haladva) kb.10cm hosszan megkeményedést érzek persze csak akkor ha nyomkodom.Ez minek lehet a jele?Hétfőn elmegyek megint a nőgyógyászhoz ,hogy végre pontot tehessek az ügy végére,de előtte Öntöl szeretném kérdezni,hogy nincs okom aggodalomra?

        A válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom, vérzészavar témában

        Kedves Kérdező!

        Az alhasi fájdalom hátterében számos ok állhat (petefészekcysta, myoma, petefészekgyulladás, vakbélgyulladás, összenövések, endometriózis, méhen kívüli terhesség, tályog, középidős fájdalom, hólyaghurut stb.), ezek elkülönítéséhez mindenképpen nőgyógyászati vizsgálat szükséges.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-05-24 10:47:47; Megválaszolva: 2010. május 24., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: