• terhesség és hüvelygyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/doktorúr!

        2 lányomat császármetszéssel szültem,most 8 hetes terhes vagyok.Azt mondta az orvos,nincs megtapadva rendesen az embrió,volt egy kicsi vérzésem is,most Utrogestant,Elevitet,magnéziumot szedek.Húgyúti fertőzésem van,baktériumot találtak a vizeletemben.Az orvos azt mondta,hüvelygyulladásom is van,de csak 12 hét után tudjuk kezelni.Pár napja barnás a folyásom,de hiába néztem utána,egyik fertőzésnél sem írnak ilyen tünetet.Azt szeretném kérdezni,mitől lehet ez,és az embrió fejlődését akadályozza e?Válaszát előre is nagyon köszönöm!

                                Tisztelettel:Tímea

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség alatti vérzés, terhesség témában

        Kedves Tímea!

        A barnás folyás kevés vérzésnek felel meg, ami a terhesség korai szakaszában tapasztalt vérzést is figyelembe véve mindenképpen indokol egy nőgyógyászati vizsgálatot. Ennek során hüvelyi ultrahangvizsgálattal ellenőrizni kell, él-e az embrió, nem egy úgynevezett "missed abortion", abbamaradt vetélés zajlik/zajlott-e le.



        Kérdés: 2010-05-16 22:03:34; Megválaszolva: 2010. május 16., 22:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: