• Hüvelyi ultrahang

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr!

        Pénteken voltam egészségügyi kaparáson és előtte ultrahanggal megnéztek. Szeretném megkérdezni, hogy a hüvelyi ultrahanggal látnák-e ha valami nem odavaló dolog lenne a méhemben? Pénteken kapartak hétvégén nem véreztem hétfőn elmentem dolgozni és délután óta kicsit vérzek. Normális dolog ez és meddig tart?

        Köszönöm válaszát    Üdvözlettel   Vica

         

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Vica!

        A méh több elváltozásának vizsgálatára alkalmas módszer a hüvelyi ultrahang, de mikroszkópos eltéréseket nem mutat ki. A kevés vérzés normális jelenség, ha 1 hét után is jelentkezik, keresse fel orvosát, addig nem tekintjük kórosnak.



        Kérdés: 2010-05-13 13:08:29; Megválaszolva: 2010. május 13., 13:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: