• Norcolut

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!

        Februárban abbahagytam a Belara szedését szüneteltetés céljából és azóta nem jött meg a menzeszem. Most szeretném újra szedni a fogamzásgátlót, de ahoz az kell h menstruáljak. Elmentem az orvosomhoz aki Norcolutot írt fel, napi 4x 1et 5 napon keresztül vagy 2x1 et 10 napig. Utána olvastam több fórumon is, és sokan írták hogy nagyon erős a gyógyszer és erős görcsökkel is jár. Kérdésem az lenne hogy szükséges-e végig szednem mind a 20 tablettát vagy elég lenne esetleg csak a felét (2x1 et 5 napig) szednem. Terhesség kizárva. Eddig sosem járt erős görcsökkel a menstruációm, nem szeretném ha a Norcolut miatt ez nagy mértékben megváltozna.

        Köszönettel

        Olvasója

        WEBBeteg szakértő válasza a norcolut témában

        Kedves Kérdező!

        Bármelyik módon szedheti a tablettát (napi 4 db 5, vagy 2 db 10 napig), elhagyása után 2-3 nappal meg fog jönni a megvonásos vérzés. Erős görcsökre ne számítson, nem lesz drámai hatás. A mensese sem fog tartósan megváltozni.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-05-24 03:19:00; Megválaszolva: 2010. május 24., 03:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: