• Magas FSH

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az elmúlt hét folyamán kaptam meg a laboreredményeimet, amelyek szerint az FSH szintem 36.31, az Estradiol 5.89, a Progesteron 0.17, ahogy az endokrinologusom mondta, nagyon rosszak az eredmények, korai menopauzám van és még csak 22 éves vagyok. A kérdésem az lenni, hogy mennyi az esélyem arra, hogy valaha is gyerekem legyen, továbbá kihez fordulhatok segítségért, melyik orvoshoz, klinikához? Előre is köszönöm megtisztelő válaszukat!

        WEBBeteg szakértő válasza a korai menopauza témában

        Kedves Kérdező!

        Laborleletei valóban arra utalnak, amit az endokrinológus mondott Önnek. Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati endokrinológiai szakrendelést vagy egy meddőségi centrumot (ha a terhesség már aktuális).


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-05-24 03:35:33; Megválaszolva: 2010. május 24., 03:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: