• Terhesség allati barna vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt dr ur nekem lenne egy olyan problémám hogy most szerdán megálapitották a terheséget de egy hét mulva visza kell mennem ujra megnézik április 22én kaptam egy inyekciot hot teherbe essek most két hét mulva visszamentem megálapitoták a terheséget de egy hét mulva visza kell mennem ujra megnézik de a mai napon barnás vérzésem van de nem gőrcsőlők ilyenkor mit tegyek az lehetséges hogy elment a gyermekem pedig vetem elevitet is és szedem azt is kérem irjon ere nekem valami bisztatot mert márt három vetélésem volt és félek hogy ugyan az tőrténik kőszőnőm a segitségét tisztelettel ibolya

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzés témában

        Kedves Ibolya!

        Sajnos egyértelmű választ nem lehet mondani, de abban a tekintetben megnyugtathatom, hogy nemcsak a vetélésre utalhat a vérzés. A vérzés oka lehet hematoma, fertőzés de sajnos vetélés jele is, pontosat csak orvosi vizsgálat elvégzése után lehet sajnos mondani. Pihenjen és fogyasszon bőven folyadékot.



        Kérdés: 2010-05-16 18:17:04; Megválaszolva: 2010. május 16., 18:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó