• Szeretkezés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Nő! Egy olyan kérdéssel fordulok önökhoz hogy április 12-én egészség ügyi kaparásom estem át mert terhes voltam. És olyam kérdésem lenne hogy mikor lehetne uljra probálkozni a babával menyi idönek kel eltelnie? Vagy  mikor lehetne szeretkezni mert az ismeröseim azt mondják 6 hétig nem szabad? Elöre is köszönöm! Edit

        WEBBeteg szakértő válasza a művi vetélés, szex témában

        Kedves Edit!

        A terhességgel pár hónapot érdemes várni. Ha 6 hetet vár a műtét után a szexszel, az jó, de legalább az első normál mensest várják meg.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-05-24 03:22:17; Megválaszolva: 2010. május 24., 03:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: