• Ez normális?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedved Doktornő! Nagyon aggódom.. 7hónapig szedtem Yasmine fogamzásgátló tablettát, és abbahagytam az áprilisi kura után.Vagyis betegség után többet nem szedtem. Rá 2hétre egyutt voltunk a párommal, de vigyáztunk. Ugyanakkor most késik a menszeszem,már3napja.Ez normális?Lehetek terhes?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező!

        Ha a tabletta abbahagyása után nem védekeztek, természetesen van esély a terhességre. Az, hogy vigyáztak, nem tudom, pontosan, hogy mit jelent, de ha késik a mensese, az a legbiztosabb, ha csinál egy terhességi tesztet. Sajnos sem a megszakított közösülés, sem az óvszer nem véd meg 100% biztonsággal.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-16 21:52:17; Megválaszolva: 2010. május 16., 21:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: