• Cypromix tabletta okozta probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Hölgy! Szíves tanácsát, véleményét szeretném kérni. 19 éves vagyok és már évek óta hormonzavarral küzdök. Az orvosom ennek gyógyítására a  Cypromix tablettát írta fel nekem, de problémáim merültek fel a szedése során. Tegnap voltam az orvosomnál, aki szerint nem a gyógyszertől vannak a rosszulléteim és a barnafolyásom. Pedig a gyógyszer szedése előtt nem voltak ilyen jellegű problémáim.  Amikor megjön a menstruációm, folyamatosan barna színű a folyásom. Most is több barna van, mint az elmúlt 2 hétben, mikor nem kellett volna egyáltalán megjönnie a menstruációmnak. Az orvosom elküldött nőgyógyászhoz, de oda sokára kaptam időpontot. Kedves Doktor Úr! Rosszul vagyok a gyógyszertől és nagyon aggódom a menstruációmban fennálló zavarok miatt. Ön mit tanácsot? Mit tegyek?

        Köszönettel egy aggódó hölgy, Piroska.


         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Piroska!

        Jól érzi, hogy a teblettával lehet összefüggésben a panasza, feltétlenül keressen fel nőgyógyászt mielőbb.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-16 17:12:46; Megválaszolva: 2010. május 16., 17:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Nőgyógyászati vizsgálat alkalmával, Ureaplasma fertőzést állapítottak meg. Úgy tudom, hogy ez szexuális úton terjed, viszont sem én sem a partnerem nem volt senki mással. Lehetséges, hogy egyéb módon kaptam...
        Tegnap előtt felelőtlenül védekezés nélkül szeretkeztünk barátommal. El is mentünk délután a 72 órás tablettáért, majd miután kiváltottam elmentem mosdóra, és időközben megjött. Ezután este bevettem a tablettát, másnap délutánra...