• Folyás,nyálkás váladékkal

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt nőgyógyász szakértő.Már kétszer irtam erre az oldalra,de választ nem kaptam,remélem,ez most megtörténik.A problémám az lenne,hogy menstruáció előtt megnő a folyásom mennyisége.Mitől van ez,és főleg a folyás miért van jelen?És olyan 4-5 havonta,égető,viszkető tüneteim vannak a hüvelybemenetnél,és a folyás túrós álaguvá alakul.Ez mitől lehet?És mikor felfázok,változó intenzitású fájdalmat érzek,főleg bal petefészkem tájékán,és ilyenkor nyálkás,áttetsző,szagtalan váladék távozik belőlem.Voltam orvosnál,de ultrahangos vizsgálat ellenére sem talált semmi rendelleneséget.Remélem ön magyarázatot tud adni,és azt is,hogyan kezelhetem.Amennyiben fertőzés,páromat is kell-e kezelni?Köszönöm mielőbbi válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a folyás témában

        Kedves Kérdező!

        Jelenleg nőgyógyász szakértőnk nem elérhető, engedje meg, hogy én válaszoljak.

        Az égő, viszkető tünetek és a túrós folyás gombás fertőzésre utal, viszont a menstruáció előtti több váladék még önmagában nem utal kórosra. Ha ilyet tapasztal, érdemes egy gombaellenes hüvelykúp-kúrát csinálni. Ha az orvos a petefészkek ultrahangos vizsgálatánál nem talált elétrést, ön megnyugodhat, maga a hüvelyi fertőzés is okozhat kismedenecei fájdalmat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-13 11:05:16; Megválaszolva: 2010. május 13., 11:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: