• Terhességtől való félelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        Párommal óvszerrl védekeztünk,szerintünk nem volt semmi probléma,nem szakadt ki.
        A menstruációs ciklusom általában 27-32 nap között ingadozik.Ma már a 31.nap van és tegnap óta menstruációs görcsökhöz hasonló fájdalmat érzek,teljesen olyan mint első nap szokott lenni,de a menstruációm ennek ellenére nem jelentkezik.Még soha nem volt ilyen velem,neten utánaolvastam és többen írták hogy terhesség első tüneteként hogy teljesen olyan érzésük volt mintha meg akarna jönni de mégsem jött és hogy ez gyakori.Mostmár elkezdtem emiatt idegeskedni hogy miért lehet ez??

        A választ előre is nagyon köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező!

        A testi tünetek sok esetben nem teljesen egyértelműek, erre alapozni vagy ezekből kiindulva kizárni a terhességet nem lehet. Sajnos 100%-ban az óvszer nem véd, tehát nem zárható ki a terhesség. Az egyértelmű választ csak az adja meg, ha csinál egy terhességi tesztet. Megnyugtatásul annyit tudok mondani, hogy a menstruáció késésének nagyon sok oka lehet a terhességen kívül, pl. a stressz, fogyókúra, hormonális eltérés.


        Kérdés: 2010-05-07 08:56:11; Megválaszolva: 2010. május 07., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: