• Művi meddővé tétel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr!

        36 éves vagyok, két gyermekem van. Azt szeretném megkérdezni, hogy kérhetem-e a művi meddővétételt, mivel már több gyermeket nem tervezünk. Kérem, írja meg, hogy milyen kockázatai vannak a beavatkozásnak és hogy ezért kell-e fizetnem.

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a művi meddővé tétel témában

        Kedves Hölgyem!

        A beavatkozás fizetős, más kórházakban más és más az ára, érdemes utánakérdezni. Az oldalunkon bővebben olvashat a témáról az alábbi linket a keresőbe bemásolva:

        http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/4022/a-muvi-meddove-tetel

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-11 23:11:29; Megválaszolva: 2010. május 11., 23:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: