• Chlamydia és egyéb bakteriális fertőzések

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! Hónapok óta gyógyszeres kezelés alatt álltam chlamydia és egyéb bakteriális fertőzések miatt. Az utolsó adag gyógyszert hétfőn szedtem be, hétfőn megyek újabb tenyésztésre. A problémám az h nemrég észrevettem, hogy nagyon sűrű és sok folyásom volt, ami szinte már vattacsomó kinézetű. Azt szeretném kérdezni, hogy ez ilyenkor normális vagy van okom aggódni?

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínűleg a sok antibiotikumos kezeléstől gomba szaporodott el, amit kezelni kell, és ezt követően lactobacillus tartalmú kúppal a normál flórát helyre kell állítani.

         


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010-05-11 22:34:57; Megválaszolva: 2010. május 11., 22:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: